محاسبه آنلاین دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری

 

این روزها افراد زیادی با اهداف مختلف اقدام به تأسیس شرکت در زمینه‎‌های مختلف می‌کنند. خوشبختانه دامنه‌ی فعالیت شرکت‌ها در سالیان اخیر بسیار گسترده شده است و خدمات شرکت‌ها صرفاً به چند موضوع رایج محدود نمی‌شود. به عنوان مثال در حال حاضر افراد زیادی اقدام به تأسیس شرکت دانش‌بنیان نموده‌اند در حالی که در گذشته چنین نبود. لذا با توجه به گستردگی شرکت‌ها، بانک‌ها تصمیم گرفته‌اند تا تسهیلاتی را در اختیارآن‌ها قرار دهند و با این کار شرکت‌ها در راستای رسیدن به مقاصد  مهم و کلان اقتصادیشان یاری نمایند.

به همین دلیل بسیاری از شرکت‌های ثبت شده تلاش دارند تا به توجه به امتیازات و یا دارائی‌هایی که در اختیار دارند اقدام به دریافت تسهیلات نمایند. برای دریافت این تسهیلات معمولا امتیازات و یا دارائی‌های بانک مورد ارزیابی کارشناسان ما قرار می‌گیرد و سپس با گزارشی که برای افراد حقیقی و یا بانک‌ها تنظیم می‌شود می‌توان اقدام به دریافت وام نمود. ما در این مقاله قصد داریم تا شرایط وام شرکت‌های ثبت شده را با زبانی ساده و بسیار کارآمد برایتان توضیح دهیم. پس با ما همراه باشید.

شرایط اخذ وام برای شرکت‌ها چگونه است؟

همان‌طور که احتمالاً اطلاع دارید، هر کدام از بانک‌ها عموماً شرایط مخصوص به خود را جهت ارائه‌ی وام دارند و البته نوع وام‌ها نیز متمایز از هم می‌باشد.  بنابراین ما در این مقاله تصمیم داریم تا شرایط و قوانین کلی نحوه اخذ وام برای شرکت را بررسی نماییم. البته به این توجه داشته باشید که بررسی ما معطوف به نوع خاصی از شرکت‌ها نیست. پس از مطالعه‌ی مطالب این مقاله می‌توانید به سایت بانک مدنظرتان مراجعه نمایید و در آنجا شرایط اخذ وام شرکت مخصوص آن بانک را بررسی کنید.

احتمالاً اصطلاح شرکت سهامی‌خاص را زیاد شنیده‌اید، وقتی به شرکتی عنوان سهامی خاص اطلاق می‌شود، بدان معنا است که این تأمین سرمایه‌ی این شرکت، تمام و کمال از سوی بنیان‌‎گذاران آن انجام می‌شود. اعتبار شرکت‌های سهامی خاص در مقایسه با شرکت‌های با مسئولیت محدود، بیشتر است و لذا تأسیس آن‌ها برای کسانی که در زمینه‌های بیمه، تولید، عمران و ساخت و ساز و تجارت و بازرگانی و .. فعالیت دارند می‌تواند بسیار سودمند باشد.

قاعدتاً شرکت‌های سهامی‌خاص راحت‌تر می‌توانند اعتبارات و تهیلات بانکی را دریافت نمایند زیرا ارزش بیشتری نزد بانک‌ها دارند به طوری که اکثر آن‌ها به راحتی تا سقف 10 برابر سرمایه و داشته‌های شرکت از بانک‌ها و یا موسسه‌های مالی با اعتبار وام دریافت می‌کنند. همچنین بد نیست بدانید که یک شرکت‌ سهامی‌خاص در مقایسه با شرکت‌های دیگر کار بسیار ساده‌تری برای گرفتن نمایندگی با اعتبار دارند.

چه اقداماتی باید برای اخذ وام برای شرکت از بانک انجام داد؟

طبیعتاً اگر شرکتی ثبت نشده نباشد، وامی هم برای آن داده نمی‌شود. در صورتی که نیاز به ثبت شرکت دارید می‌توانید با کارشناس ثبت شرکت‌ها و علائم تجاری رجوع نمائید. بنابراین نخستین گام در جهت دریافت وام برای شرکت، ثبت شرکت می‌باشد. البته باید به این موضوع هم اشاره کنیم که دریافت وام برای شرکت منوط به این است که در زمان ثبت، در مورد فعالیت شرکت عبارت مهم «اخذ وام و تسهیلات از بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری دولتی و خصوصی» حتماً منظور شود.

در ادامه هم باید مدارکی جهت دریافت وام تهیه گردد که این مدارک عبارتند از:

  • کد اقتصادی شرکت
  • کپی کارت ملی و شناسنامه
  • امضای فرد صاحب امضا که در روزنامه رسمی شرکت تعیین گردیده
  • طرح توجیهی
  • مهر شرکت

البته باز هم باید یادآوری کنیم که پیش‌تر و مهم‌تر از همه‌ی این‌ موارد در شرایط اخذ وام برای شرکت‌ها، ثبت شرکت است که باید انجام بگیرد.

در صورتی که در ثبت شرکت و تنظیم مدارک خود موفق بوده‌اید می‌توانید با مراجعه به کارشناسان ما اقدام به ارزیابی دارائی‌های خود و تنظیم اسنادی جهت ارائه به بانک نمائید. همچنین کارشناس امور بانکی ما نیز در خصوص تسهیلات شما می‌تواند راهنمای مناسبی باشد.

ما در این مقاله تلاش داشتیم تا شرایط وام شرکت‌های ثبت شده را به طور مختصر برایتان تشریح نماییم. به این موضوع توجه داشته باشید که دریافت وام به صورت اصولی و در مبلغی منطقی می‌تواند در موفقیت شرکت‌ها نقش به‌سزایی داشته باشد. امیدواریم مطالب موجود در این مقاله ابهامات شما را در زمینه‌ی شرایط دریافت وام برای شرکت‌ را رفع نموده باشد.

در صورت نیاز به کارشناس جهت ثبت شرکت، دریافت تسهیلات و یا ارزیابی دارائی‌ها می‌توانید با کارشناسان ما تماس حاصل نمائید.