محاسبه آنلاین دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری

 

طبقه بندی اطلاعات و آمار در سازمان‌های مختلف گاها از اهمیت بسیار ضروری برخوردار است از این رو به روش‌های مختلف آماری این موضوعات مورد توجه قرار می‌گیرد. آمار‌ها به عنوان داده‌های با ارزش همواره مورد توجه بوده‌اند از این رو کارشناس رسمی دادگستری آمار وظیفه دارد تا در خصوص نوع طبقه بندی و نگهداری این آمار اظهار نظر نماید. از آن جا که فضای مجازی و اینترنت زمینه‌ای را فراهم آورده تا این اطلاعات و آمار قابل طبقه بندی به ذخیره سازی شود اظهار نظر در این خصوص نیز جنبه فنی‌تری به خود گرفته و از سوی دیگر همزمان خطری برای پاک شدن، افشاء و مواردی از این قبیل هم وجود دارد.

وظیفه حفظ و تلاش برای نگهداری امنیت اطلاعات هر شخص، در درجه اول برعهده خود اوست. شخص نامبرده می­تواند یک فرد عادی، کاربری به صورت کارشناس فنی یا یک راهبر سیستم و حتی می­تواند رهبر یک شبکه و مدیر یک سیستم باشد. با توجه به گفته­های بالا ضرورت اهمیت دادن به حفظ امنیت اطلاعات و نیز بازیابی اطلاعات از دست رفته؛ حال چه برای یک شخص و یا چه برای یک مجموعه، سازمان، ارگان و یا شرکت و موسسه؛ مسله کم اهمیتی نیست؛ و باعث پیشبرد اقداماتی ضروری، حیاتی و مطمئنی برای حفاظت از سیستم­های در معرض خطر وآسیب پذیر می­شود. به کارگیری سیاست­های موثر امنیتی دراین­باره، سبب رشد و ارتقا بزرگی در راستای اطمینان از این مشکلات می­شود.

در نهایت، اکثر محصولات دیجیتال با دیتا­های خاص و با اهمیت از انواع دسترسی­های غیرمجاز و خرابکارانه محفوظ می­مانند و می­شود باخیال آسوده، اطلاعات و آمار مهم را به صورت ایمن و بی­خطری در شبکه­ای اختصاصی، با کاربران مورد نظر تبادل کرد. در سازمان­های الکترونیکی، علی­الخصوص در شهرداری­ها، وجود امنیت اطلاعاتی بالا به عنوان یکی از زیرساخت­های اساسی و از ملزومات حیاتی، مورد تاکید و بررسی بسیار است؛ زیرا که پایگاه­های داده­های در دسترسشان و نیز اطلاعات و آمار محرمانه مربوط به هر شهروند و یا مشتری در آن وجود دارد.

امنیت اطلاعات در سازمان­ها

در بسیاری از سازمان­ها و شرکت­های ساده و نه چندان بزرگ؛ عمدتا تامین و تجهیز امنیتی آمار­ها و اطلاعات و نیز برگرداندن اطلاعات از دست رفته؛ کار دشواری نیست و معمولا هر کسی مسولیت کامپیوتر­ها و فایل­های مربوط به حیطه فعالیت خود را برعهده دارد. ولیکن برای انواع سازمان­ها و گروه­های بزرگتر مانند اکثر سازمان­ها، شرکت­ها و ارگان­هایی که با تنوع بالایی از تراکنش­های تجاری دست و پنجه نرم می­کنند و همچنین برای آن دسته از گروه­هایی که از داده­ها و اطلاعات و دیتاهای مردم حفاظت و نگهداری کرده و یا بخشی از حیطه فعالیتشان به این اطلاعات وابسته است؛ تشکیل و ایجاد سیاست­ها و سازوکار­های امنیتی بیشتر و در عین حال با کیفیت بالاتر از واجبات حیطه کاری آنان است. از جهتی توجه به هزینه­ها و براورد مالی ناشی از پیاده­سازی و عملیاتی کردن هرگونه سیاست­های امنیتی، تاثیر خوبی در روند کلی اهداف هر سازمان و ارگانی خواهد داشت. با این حال فناوری و پیشرفت­های امنیتی در حوزه حفظ آمار و اطلاعات مدلی از سرمایه­گذاری( هم بلند مدت و هم کوتاه مدت) محسوب شده و ارزیابی هزینه­های ضایعات و خرابکاری­های محتمل در این عرصه برای رسیدن به جایگاه بالاتر در سرمایه­گذاری­های اینچنینی اهمیت زیادی پیدا می­کند.

شاید اگر اطلاعات و آمار­های مربوط به یک سازمان را مانند خونی متصور شوید که در رگ­های سازمان جاری و ساری است؛ بهتر می­توانید اهمیت حفظ اطلاعات را متوجه شوید. در عصر حاضر بنیان­ها و زیرساخت­های کامپیوتری در فناوری اطلاعات، در انواع سازمان­ها در شرایطی قرار دارند که به طور چشمگیر و روزافزونی بر میزان تعداد دشمنان، جاسوسان و خرابکاران سیستم­های امنیت اطلاعات افزوده می­شود.

برخی مشخصه­های آماری و تحلیلی در خصوص امنیت اطلاعات ودیتا­ها

جالب است بدانید که بیشتر از 34 درصد از سازمان­ها و ارگان­ها اعلام کرده­اند که قدرت لازم و مناسبی در تشخیص دادن آن که سیستم­هایشان چه موقعی و به چه صورتی مورد حمله خرابکاران و هکر­ها قرار می­گیرند؛ ندارند. بیشتر از 33 درصد از آن­ها می­گویند که توانایی و قدرت مناسبی در مقابله با چالش­های امنیتی را ندارند و صرفا 56 درصد از آن­ها ادعا دارند که عدم وجود بودجه و منابع مالی مناسب و کافی، اصلی ترین مانع عدم موفقیت در مواجه با به خطر افتادن اطلاعات و داده­های آماری سازمان­های خویش هستند.

عوامل تهدید کننده اطلاعات و داده­های آماری

در خصوص عوامل منجر به از دست رفتن اطلاعات و عوامل تهدیدکننده می­توان گفت که : حفظ امنیت آمار و اطلاعات در خصوص چندین دستگاه کامپیوتری ساده نیست. هرچند سیستم­ها و انواع نرم افزار خرابکاری و جاسوسی از چنین مواردی هم دریغ نمی­کنند؛ ولی در اصل حفظ امنیت، شامل کل سازمان مربوطه و تک تک دستگاه­های کامپیوتری فعال در آن می­باشد.

به طورکلی عاملان تهدیدآمیز و رعب آور در خصوص حفظ امنیت آمار و اطلاعات به موارد زیر خلاصه می­شود:

  • انواع تهدید­های فیزیکی :

مانند: بلایای طبیعی همچون زمین لرزه و آتش­سوزی، تداخل­های فیزیکی، تخریبات شبکه­ای، جاسوسی و خرابکاری­های سازمان­یافته و برنامه­ریزی شده.

  • انواع تهدید­های نرم­افزاری:

مانند: رخنه و نفوذ در ( fire wall) یا همان دیوار آتش ، وجود فعالیت­های بدافزار­ها همانند کرم­ها و تراواها و نیز وجود ویروس­ها، نشر بسیارسریع داده­ها و اطلاعات آماری به صورت غیرمجاز و تخریب آن­ها و انتقال و استفاده از اطلاعات به روش­های غیر قانونی با وسیله­های دیجیتالی.

کارشناس رسمی دادگستری کامپیوتر و فناوری اطلاعات با توجه به تک تک خصوصیات و اهمیت زیادی که در خصوص حفظ امنیت داده­های آماری و اطلاعات محرمانه و همچنین برگرداندن اطلاعات از دست رفته سازمان­ها گفته شد؛ و نیز با شناخت کامل بر روی تمام راه­های نفوذ و تهدید در خصوص ازبین رفتن اطلاعات و داده­های آماری و تسلط بر روی راهکار­های موجود در ارتقا امنیت در مقابل سو استفاده و از بین رفتن آن­ها؛ اقدامات پیشگیرانه و دقیق خویش را از سر می­گیرد.

جهت بازیابی اطلاعات و یا دسته بندی آمار خود می‌توانید به کارشناسان ما مراجعه نمائید.